FISKEHISTORIER

OM FISKEHISTORIER

Tanken med den här sidan är att du ska kunna läsa andras fiskehistorier eller få din egen fiskehistoria publicerad. De kan handla om allt ifrån ett stilla abborrmete en varm sommardag till torskfiske på ett stormande ishav. Lång eller kort historia, påhittad eller sann, fångst eller inte spelar ingen roll, kanske hände det något annat intressant. Alla historier är välkomna så länge de har någonting med sportfiske att göra. Det går bra att bara skryta lite också :)

Jag som står bakom denna sida har fiskat på fritiden under hela mitt liv; mestadels genom haspelfiske och mete, men även lite flugfiske. Det kom sig naturligt att jag skulle ha fiske som hobby eftersom jag är uppvuxen på landet mitt i Småland, med närhet till härliga fiskevatten runtomkring. Nu för tiden hinner jag inte alltid fiska så mycket som jag egentligen skulle vilja, därför är det alltid kul att läsa om fiske och drömma sig bort. Där någonstans föddes idén till den här sidan.

Eftersom jag inte kunde hitta någon sida som inriktat sig enbart på fiskehistorier tyckte jag att det var lika bra att starta en själv. Skicka gärna in dina egna historier så presenterar jag dem här på denna sida för alla andra som är intresserade. Har du dessutom några passande bilder eller en video så gör det ju din historia ännu intressantare. Självklart kommer ditt namn (eller alias om du vill vara anonym) med mera att stå med i samband med din historia.

Lycka till med fisket, och hoppas du får upplevelser som leder till många historier och bilder/filmer som du vill dela med dig av till alla oss andra fiskeentusiaster!

För tillfället håller jag på att bygga om fiskehistorier.se, så just nu kan det vara lite rörigt. Nu är sidan i alla fall mer mobilvänlig. Alla gamla fiskehistorier finns att läsa och nya går bra att mejla in.